Att har en personlig redovisningskonsult:

Hos Ekonomika har du alltid en dedikerad redovisningskonsult som har full koll på ditt bolag. Din redovisningskonsult är ditt bollplank för företagets ekonomiska frågor, och trots att vi är helt digitala i hanteringen av ditt bolags ekonomi, är vi i allra högsta grad personliga när det kommer till vår relation med dig som kund.

Du ska alltid känna att du kan kontakta din redovisningskonsult och få svar på alla de där frågorna som dyker upp. Vi finns tillhands både på mail, telefon eller över en kaffe. Det tycker vi helt enkelt är så det ska fungera hos en riktigt bra redovisningsbyrå.

Rådgivning för fåmansbolag:
Vi är experter på att hjälpa fåmansföretag med att hitta ekonomiska möjligheter som får företaget att växa. Våra skatterådgivare hjälper årligen ett stort antal fåmansföretag att minska skatten och att på bästa sätt utnyttja 3:12-reglerna. Samtliga transaktioner som du eller ditt företag genomför medför olika skattefrågor – på Ekonomika arbetar vi tillsammans med dig för att nå bästa möjliga lösningar på dessa frågor och för att ta fram strategier för hanteringen av era skatter. Målet är att ni ska reducera skattekostnaden för att få pengar över till annat.