Vi på Ekonomika kan det mesta om att driva företag och erbjuder kvalicerad rådgivning i de frågeställningar som kan uppstå i en verksamhet. Skulle dina behov ligga utanför vårt kompetensområde har vi även nära samarbeten med såväl skattejurister som revisionsbyråer.

Vi har ett marknadsledande pris på allt som ingår i en heltäckande redovisningstjänst: löpande bokföring, en dedikerad konsult, avstämning av bank, deklarering, tydliga rapporter samt svar på de frågor du kan tänkas ha på ditt företags dagliga verksamhet.

Få råd att växa och utvecklas med oss:
Vill du få hjälp med att höja vinstmarginalen och öka tillväxten? Är du ute efter att få lägre skatt och skapa lönsammare projekt? Eller vill du få hjälp med den löpande bokföringen och löneadministrationen? Hos oss får du personlig service av din personliga redovisningskonsult.

Med yrkeserfarenhet sedan 2003 har vi framgångsrikt hjälp ett stort antal kunder att utveckla sina verksamheter. För tillfället har vi levererat ekonomisk service till över 100 kunder.

Skräddarsydda tjänster som passar just er:
Vi utvecklar och anpassar skräddarsydda tjänster efter er verksamhet – era behov får styra vad vi står till tjänst med, helt enkelt. Vi sköter allt, den löpande ekonomiarbetet från bokföring till löner och månatliga skattedeklarationer och årligen sköter vi bokslut och årsredovisningar. Som kund hos oss får ni varje månad ett lättöverskådligt rapportpaket som ger er tydlig kontroll över hur resultatet och likviditeten utvecklas.